Prijava / Registracija

Royal Canin Starter Mousse - 195gr

Dodaj u korpu

529,00 RSD

Automatska dostava
Čekirajte ovu opciju i zatim odabrati vremenski period dostave ovog proizvoda proizvoda. Više informacija ovde.x

poručite telefonom
+ 381 (0)60 5111 250

Royal Canin Starter Mousse
Konzerva hrane za štence do 2 meseca i kuje pred štenjenje. 

Ponudite joj nekoliko manjih porcija dnevno jer će je trudnoća sprečiti da uzima hranu u velikim količinama odjednom. 
Tokom dojenja kuji je potrebna velika količina energije za proizvodnju mleka, kao i puno vode. Velikodušan unos energije će spriječiti gubitak težine. Bez obzira na veličinu legla kuje dojilje trebaju dva do tri puta veći unos energije od uobičajenog. One stoga trebaju hranu s puno hranjivih i energetskih stvari. 
Štenci se mogu hraniti polučvrstom hranom kada napune tri do četiri nedelje starosti. Tada su dovoljno stari i uzimaju manje mleka od majke, a sve više i više jedu čvrstu hranu. Štenci će se ugledati na svoje majke i oponašati njihovo hranjenje. U isto vreme potrebe za energijom kod kuja će se smanjivati​​ što znači da će trebati manje hrane. Program za rođenje, koji je razvijen u saradnji s uzgajivačima, je jedinstveno prehrambeno rešenje koje pomaže zadovoljiti potrebe kuja i njenih štenaca tokom prvih pet faza životnog ciklusa: trudnoće, rođenja, dojenja, odvikavanja od sisanja i rasta do 2. mjeseca starosti. 
Start Complex sadrži vredne hranjive stvari i esencijalne aditive koji pomažu osigurati zdravlje i probavnu sigurnost štenaca. Osim toga jača prirodni odbrambeni sistem toekom njihovog razvoja. 
Royal Canin Starter Mousse: Super mekana, mokra hrana za pse u zgodnom pakovanju. Za skotne ženke ili kuje dojilje: njihove posebne prehrambene potrebe su zadovoljene prilagođenim prehrambenim sastavom s visokim udelom hranjivim stvarima i energetskom gustinom. 
Za štence: pomaže toekom faze odvikavanja, od četvrte nedelje starosti. Start Complex: posebna kombinacija nutrijenata prisutnih u mleku majke i posebni aditivi podržavaju probavnu sigurnost i imunološki sistem štenca. 
Hranjenje: može se davati kao jedina hrana ili u kombinaciji s Royal Canin Starter suvom psećom hranom.

Sastav: meso i animalni derivati, žitarice, derivati biljnog porekla, ulja i masti, mleko i derivati mleka, minerali, kvasac.

Dodaci po kg: prehrambeni dodaci: vitamin D3: 120 IJ, E1 (gvožđe): 4 mg, E2 (jod): 0,17 mg, E4 (bakar): 1,4 mg, E5 (mangan): 1, 3 mg, E6 (cink): 13 mg.

Analitički sastav: sirove protein 10,0%, sirova ulja i masti 6%, sirovi pepeo 1,5%, sirova vlaknina 1%, vlaga 79%.

Pakovanje 195gr

Poreklo proizvoda: Royal Canin SAS Francuska

* Slike proizvoda su informativnog karaktera.
** Za podatke o proizvodu, merodavan je opisni tekst istog.