Prijava / Registracija

O nama

Dobrodošli na Apetit Shop - onlajn pet shop. Obezbedite vašim ljubimcima najbolju hranu i prateću opremu, 24h dnevno, 7 dana u nedelji!

 

U našoj onlajn prodavnici možete pronaći širok asortiman kvalitetne hranekozmetike opreme za pse, mačke, ptice, ribice, ili male životinje, ukratko - sve što je Vašem ljubimcu potrebno! Poručite proizvode jednostavno iz udobnosti doma, bez odlaska u prodavnicu i čekanja u redovima. Svaki od proizvoda koji naručite stići će na Vašu adresu radnim danom, u roku od 24h od trenutka potvrde porudžbine.

Naša misija: Sve za kućne ljubimce na jednom mestu!

 

Apetit Shop nastao je iz želje da na jednoj platformi ponudi sve ono što je ljubimcima potrebno, i to na način koji vlasnicima štedi vreme za nabavku i dopremanje hrane.

 

Mi znamo da Vi za svog ljubimca želite samo najbolje, i baš iz tog razloga insistiramo na kvalitetu proizvoda koje imamo u našoj ponudi. Mi razumemo da želite što više vremena da provedete sa ljubimcem, pa se zato i javila ideja da pokrenemo ovaj onlajn šop preko kojeg ćete nabaviti sve što potrebno, a uz uštedu vremena.

 

Šta možete pronaći u onlajn prodavnici Apetit shop?

 

Naša onlajn prodavnica može se pohvaliti širokim asortimanom svega što jednom vlasniku i ljubimcu treba, a ono što nudimo je:

  • hrana za ljubimce,
  • odeća za ljubimce, 
  • nameštaj za ljubimce,
  • higijenske oprema
  • oprema za transport,
  • akvarijumi i oprema za akvarijum i još mnogo, mnogo toga.

 

Pridružite se grupi naših zadovoljnih kupaca i korisnika - pogledajte šta sve imamo u ponudi poručite već danas. Obećavamo Vam da Vaš ljubimac neće dugo čekati!