Prijava / Registracija

Način plaćanja

Nakon obavljene porudžbine na Vaš e-mail stići će predračun sa ukupnom cenom proizvoda.
Kontaktiraće Vas naš operater kako bi potvrdio porudžbinu.

Plaćanje možete izvršiti na tri načina:

  • Plaćanjem po obavljenoj isporuci - pouzećem, kupac plaća u gotovini kuriru
  • Plaćanjem debitnom ili kreditnom karticom na sajtu (Visa, MasterCard, Maestro...)
  • Uplatom na tekući račun (br. Računa, adresa, svrha uplate)... (UniCredit banka)
    Račun u Unicredit banci: 170-50035646000-93

 

Plaćanje karticama

Zadovoljstvo nam je da Vam kao prvi online PetShop u Srbiji ponudimo mogućnost plaćanja debitnim i kreditnim karticama "Visa", "Maestro" i "MasterCard". Ono što je od posebnog značaja je sigurnost podatka i pouzdanost plaćanja servisom "Unicredit" banke.

Potpisan je ugovor sa UniCredit bankom, koja odobrava i omogućava online plaćanje na našem sajtu. Ukoliko posedujete Visa, MasterCard ili Maestro platnu karticu odobrenu od strane banke izdavaoca za online plaćanje, izaberite ovaj način plaćanja. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, u ovom slučaju "UniCredit" banka, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni nama i našem sistemu.

Nakon uspešne transakcije bićete vraćeni na naš sajt sa obaveštenjem da je plaćanje uspešno obavljeno. U slučaju da plaćanje nije uspelo, bićete vraćeni na naš sajt sa informacijom o neuspelom plaćanju i moći ćete da ponovite plaćanje ili da izaberete drugi način plaćanja. Sva plaćanja se realizuju u dinarima. Iznos za koji će Vaš račun biti zadužen obračunat je u dinarskoj protivvrednosti po kursu Narodne banke Srbije. Pri zaduživanju Vaše kartice isti iznos se konvertuje u Vašu valutu prema kursu koji primenjuju operatori kartica.

Kao posledica navedenih konverzija moguće je da dođe do male razlike u ceni od cene koja je iskazana na našem sajtu.

Važno: Preporuka je da kupac sačuva kopiju potvrde transakcije karticom.