Prijava / Registracija
Mačke

Mačke

Nekada su bile statusni simbol. Zbog nemogućnosti izvoza teško je bilo doći do nje. Njenu lepotu prvi su prikazali stari Egipćani  ostavivši nam najlepše bronzane i kamene statue... Njeno veličanstvo Mačka!

Kao verni prijatelji Vašeg doma mačke zaslužuju samo najbolje. Retko ko može ostati imun na njihovo umiljavanje i poziv na igru... Zauzvrat dobijate beskrajnu ljubav, privrženost i konstantnu zabavu u kući.

Odavno su poznate i magične moći mačaka o pozitivnom uticaju kod ljudi prilikom smanjenja stresa, anksioznosti, depresije i sl. oboljenja. Pozitivan fizički kontakt i interakcija sa ovim divnim životinjama deluju  opuštajuće i pozitivno utiču na zdravlje čoveka.

Sigmund Frojd je jednom rekao "Vreme provedeno sa mačkama nikada nije protraćeno".

Apetit je tu da udovolji i najzahtevnijim prohtevima Vaše mace, pružajući Vam veliki izbor hrane, posipa, vitamina i prateće opreme...

U širokoj ponudi možete naći veliki izbor suve hrane za mačke - granula, konzerve za mace - vlažna hrana, vitamina i dodataka ishrani, higijenskih sredstava, zaštitnih ogrlica za mačke, sredstava protiv parazita, šampona, kozmetičkih sredstava, povodca i ogrlica, kao i raznovrsne posipe za mačke.