Prijava / Registracija
Hrana i oprema za pse

Hrana i oprema za pse

Psi - Oni nisu samo najbolji prijatelji, već deo naših porodica i života. Kao takvi zaslužuju i zahtevaju puno ljubavi, nege, pažnje, redovnu šetnju, kvalitetnu i zdravu ishranu...
Samo tako im život može biti srećan i ispunjen.
Oni će nam to vratiti pružajući nam bezuslovnu ljubav i trenutke sreće koje samo pas može da pruži. Biće beskrajno zahvalni na svakoj lepoj reči koju im uputimo, pažnju, obrok ili zajedničku šetnju. Mi imamo društveni život, posao, prijatelje a oni imaju samo nas. Mi smo njihov centar sveta.
Pružimo im najbolje i nagradimo ih za vernost, ljubav i toplinu koju unose u naše domove. Apetit je tu da Vam pomogne…

U Apetitu možete pronaći sve što je Vašem ljubimcu potrebno, bez obzira na veličinu i uzrast.
U ponudi je veliki izbor suve hrane za pse – granula, najpoznatjih svetskih proizvođača. Tu su i konzerve, takozvana vlažna hrana, ponuđena kao kompletan obrok psu. Kad se tome dodaju vitamini i raznovrsni dodaci ishrani, namenjeni pravilnom razvoju, zaokružujemo kompletnu ponudu koja podmiruje i najzahtevnije nutritivne potrebe psa pružajući pritom idealan balans ukusne i zdrave ishrane prilagođene svakom uzrastu i rasi psa.
Poseban deo ponude posvećen je zdravlju, zaštiti i nezi, zatim sređivanju i ulepšavanju pasa gde se mogu naći preparati i proizvodi najpoznatijih svetskih brendova.
Veliki izbor ogrlica, povodaca, korpi i prateće opreme za pse dopunjuju igračke, glodalice, razne vrste posuda, oprema za put i transport pasa, ležaljke, krevetići, prostirke kao i kućice za pse.
Poseban fokus usmeren je na sve popularniju odeću za pse raznih dezena namenjenih psima od najmanjih do najvećih rasa.

Radi jednostavnije pretrage i lakšeg snalaženja na sajtu omogućena je i pretraga po uzrastu psa sa podelom na proizvode namenjene štencima, mladim, odraslim kao i starijim psima. Ista podela izvršena je i prema veličini psa, pa se jednostavnom selekcijom na male, srednje, velike i gigantske rase veoma lako dolazi do ciljne grupe proizvoda.

Veliki izbor, kvalitet brendova, povoljne cene i jednostavnost u pretrazi omogućuju da Vašem psu priuštite sve što mu je potrebno u najkraćem vremenskom roku i po najpovoljnijim cenama imajući pritom detaljan uvid u sve sastojke ili karakteristike artikla koji kupujete.