Prijava / Registracija

Eukanuba Puppy Sensitive Digestion - 2.3 kg

Dodaj u korpu

2.390,00 RSD

Automatska dostava
Čekirajte ovu opciju i zatim odabrati vremenski period dostave ovog proizvoda proizvoda. Više informacija ovde.x

poručite telefonom
+ 381 (0)60 5111 250

Eukanuba Puppy Sensitive Digestion
Super Premium Hrana za stence sa osetljivim varenjem, piletina i pirinac

Ova receptura sa svežom piletinom i pirinčem je specijalno kreirana za štenad sa osetljivim stomakom. Ova dijeta predstavija alternativu za štence sa posebnim potrebama u ishrani.

Formula sa prebioticima FOS & MOS, kao i butiratom i pulpom cvekle pomaže prirodnu ravnotežu crevne mikroflore i optimizuje apsorpciju hranljivih materija. Prirodni izvor omega 6 i 3 za zdravu kožu i dlaku, dok kalcijum omogućava razvoj jakih kostiju.

Još jedna važna komponenta je DHA - polinezasićena masna kiselina doprinosi zdravom razvoju pasa, podržava obuku i pomaže im da uce.

Prednosti ove formule:

Formula koja pomaže prirodni balans crevne mikroflore i pospešuje iskorisćavanje hranjivih materija DHA za pravilan razvoj štenaca, brže učenje i lakšu obuku Prebiotici FOS, MOS, butirat i pulpa cvekle za bolje varenje Lako svarljiva formula sa pirinčem Bez pšenice (hrana se proizvodi u fabrici u kojoj se obrađuju žitarice)
Sastav:
Sušena piletina i ćuretina (30% uključujući piletinu 18%), beli pirinač, kukuruz, sveža piletina (10%), živinska mast, sušena pulpa cvekle (3,9%), pileci sos, sušeno celo jaje, riblje brašno, minerali, riblje ulje, fruktooligosaharidi (1%), pivski sušeni kvasac, laneno seme, mananoligosaharidi (0,13%), mikrokapsulirani natrijum butirat (0,1%).

* Slike proizvoda su informativnog karaktera.
** Za podatke o proizvodu, merodavan je opisni tekst istog.