Prijava / Registracija

Eukanuba Adult Monoprotein Salmon - 2.3 kg

Dodaj u korpu

2.390,00 RSD

Automatska dostava
Čekirajte ovu opciju i zatim odabrati vremenski period dostave ovog proizvoda proizvoda. Više informacija ovde.x

poručite telefonom
+ 381 (0)60 5111 250

Eukanuba Adult Monoprotein Salmon
Super Premium Hrana za odrasle pse moniprotein, losos

Eukanuba Daily Care mono-protein losos je visokokvalitetna hrana za odrasle pse sa puno ribe kao jedinog izvora životinjskih proteina.

Losos obezbeđuje najkvalitetnije gradivne proteine za održavanje izgradnju i održavanje mišića. Ova receptura sa lososom kao jedinim proteinom je idealna kao eliminaciona dijeta. Losos je i izvor kvalitetnih omega 3 i 6 masnih kiselina, koje pospešuju kvalitet i ubrzavaju oporavak dlake i kože. Slatki krompir je svarljiv izvor uglienih hidrata i drugih hranjivih materija, bez glutena i sa niskim glikemijskim indeksom.

Prednosti ove formule:

Sveže zamrznuti losos u velikom procentu za gipkost mišica Mono dijeta - svi sastoicisu samo od lososa Prebiotici FOS i MOS u kombinaciji sa pulpom cvekle za zdravo varenje Izbalansirani nivoi kalcijuma za podršku zdravom koštanom sistemu Antioksidansi i vitamini za jači imuni sistem BEZGLUTENSKA dijeta sa batatom kao izvorom minerala i vlakana i niskim glikemijskim indeksom
Sastav:
Sveže smrznuti losos (18%), brašno od lososa (18%), krompir, ceo grašak, slatki krompir (11%), skrob od graška, lososovo ulje (3,2%), sušena pulpa šećerne repe (3%), s0s od lososa (2%), suncokretovo ulje, frukto-oligosaharidi (0,25%, prirodni prebiotik), manan-oligosaharidi (0,15%, prirodni prebiotik), minerali.

* Slike proizvoda su informativnog karaktera.
** Za podatke o proizvodu, merodavan je opisni tekst istog.