Prijava / Registracija
string(17) "eukanuba-logo.jpg"

Eukanuba

Eukanuba - Super premium hrana za pse, potpuno izbalansirana suva hrana za pse koja podmiruje sve nutricionističke potrebe i obezbeđuje zdrav život psa. Ova Američka hrana, jedna je od najprodavanijih hrana na svetu za sve uzraste i veličine pasa. Pre gotovo 60 godina postavila je standarde u ishrani pasa i prva uvela inovacije koje su kao važeće standarde kasnije sledili i ostali brendovi. Jedna je od hrana sa najdužom tradicjom na domaćem tržištu. U nesumnjiv kvalitet Eukanube uverili su se i brojni veterinari, vlasnici i odgajivači čiji psi su hranjeni ovom super premium hranom, osvajali brojne nagrade na takmičenjima.

Eukanuba proizvodi pružaju optimalan izvor proteina, masti i ugljenih hidrata, obezbeđuju sve neophodne vitamine i minerale neophodne za pravilan rast i razvoj psa. Blagotvorno deluje na imuni sistem podstičući prirodnu regeneraciju ćelija, sadrži sve važne antioksidante, poboljšava kvalitet dlake.
Osnovni moto i cilj kompanije je dug i zdrav život ljubimaca a da bi se cilj postigao, ljubimcu je neophodno pružiti adekvatnu i kvalitetnu ishranu koju svakako nudi Eukanuba.