Prijava / Registracija

Schesir dry small dog jagnjetina - 800g

Dodaj u korpu

719,00 RSD

Automatska dostava
Čekirajte ovu opciju i zatim odabrati vremenski period dostave ovog proizvoda proizvoda. Više informacija ovde.x

poručite telefonom
+ 381 (0)60 5111 250

Schesir dry small dog jagnjetina, hrana za pse malin rasa tezine 3-12kg

Predstavlja suvu monoprotein hranu za odrasle pse malih i patuljastih rasa proizvedenu od prirodnih sastojaka uz dodatak vitamina i minerala, kao i ostalih nutritijenata neophodnih za zdrav život.

ONLY 1 PROTEIN - sadrži samo jedan izvor visoko-svarljivih proteina (piletina) i izvor masti (purifikovana mast) koja je ekstremno čista i zdrava.

HYPOALLERGENIC - hipoalergijska svojstva hrane proizilaze iz činjenice da nema dodatih konzervanasa i boja, kao i da je hrana proizvedena od samo jednog izvora proteina. Pogodna je za ishranu pasa koji imaju intoleranciju na hranu.

PREBIOTIC ACTION - kvasac zajedno sa FOS (fruktooligo-saharidi) imaju i prebiotsku funkciju tj. obezbeđuju maksimalnu asimilaciju nutritijenata iz hrane u digestivnom traktu odraslih pasa.

SASTAV:

23% dehidrirana jagnjetina, kukuruz, pirinač, pročišćena životinjska mast, ječam, kukuruzni gluten, pulpa cvekle, fruktooligosaharidi ( FOS ), ulje suncokreta, pivski kvasac 0,5%, sušena jaja i proizvodi od sušenih jaja, kalcijum  fosfat, kalijum fosfat,  natrijum hlorid, 0,1% juka 400mg/kg, glukozamin

SKIN CARE & ANTI-OXIDANT - kvasac zajedno sa Omega 3 i Omega 6 iz prirodnih izvora, garantuju zdravlje kože i sjajnu dlaku, a zajedno sa anti-oksidantima (vit. C i vit. E), pomažu organizmu u borbi protiv slobodnih radikala i stimulišu aktivnost i podmađivanje organizma psa.

* Slike proizvoda su informativnog karaktera.
** Za podatke o proizvodu, merodavan je opisni tekst istog.