Prijava / Registracija

Dermoscent PYO Clean Spray - 50ml

Dodaj u korpu

2.290,00 RSD

Automatska dostava
Čekirajte ovu opciju i zatim odabrati vremenski period dostave ovog proizvoda proizvoda. Više informacija ovde.x

poručite telefonom
+ 381 (0)60 5111 250

Dermoscent PYO Clean Spray
Sprej za medicinsku higijenu kože pasa i mačaka

Prečišćavajuća nega kože pasa i mačaka
Koža prirodno sadrži brojne mikroorganizme, uključujući bakterije i mikroskopske gljive, koje su poznate kao kožna flora. Ova flora se obično samoreguliše, ali kod nekih oslabljenih životinja (koje pate od alergija ili parazitskih infekcija, itd.) Mikroorganizmi se mogu nenormalno razmnožavati, uzrokujući kožne infekcije (poput PYOdermije ili Malassezia dermatitisa).
PYOclean® Sprai je proizvod za negu koji pročišćava kožu životinja podložnih infekcijama kože putem prirodnih aktivnih sastojaka sa antimikrobnim svojstvima. Takođe pomaže flori da obnovi prirodnu ravnotežu, istovremeno stimulišući njenu prirodnu odbranu i umirujući kožu. PYOclean® sprej na taj način jača kožnu barijeru, što rezultira boljom hidratacijom i jačom kožom.
Izuzetno praktična prezentacija u spreju idealna je za upotrebu na malim površinama čim se pojave prvi znaci (crvenilo, pustule, kore itd.). Za šire slučajeve, PYOspot® je prikladnija opcija. Molimo vas pitajte svog veterinara za dalji savet.

Uputstvo za upotrebu:
  • Pre upotrebe promućkati. Prskajte direktno na pogođeno područje.
  • Nanesite PYOclean® sprej dva puta dnevno tokom 2 do 3 nedelje. Učestalost primene i trajanje upotrebe veterinar može prilagoditi stanju vaše životinje.
  • Za životinje koje ne vole sprejeve, koristite jastučić od vate ili oblog.

Sastav:
  • Lečenje kožne infekcije je dugotrajno i zahteva strpljenje, često uključujući upotrebu antibiotika. PYOclean® sprej je korisna, dopunska nega koja može pomoći u smanjenju upotrebe antibiotika.
  • PYOclean® sprej sadrži esencijalna ulja lavande i Manuke sa antimikrobnim i umirujućim vrlinama. Sprej je takođe obogaćen esencijalnim masnim kiselinama ekstrahovanim iz biljaka sa hidratantnim svojstvima. Ostali prirodni aktivni sastojci (N-acetilcistein ...) pomažu u očuvanju ravnoteže kožne flore i jačaju prirodnu odbranu.

Saveti:
PYOclean® sprej je idealno rešenje u slučaju akni na bradi i oko brkova i njuške itd. Zaštitite oči svoje životinje ako se nanosi na lice.

Efikasnost:
Aktivnost PYOclean® spreja dokazana je u kliničkoj studiji sprovedenoj pod veterinarskim nadzorom.

Poboljšanje kliničkih znakova *:
53% nakon 10 dana
62% nakon 21 dana

Stopa zadovoljstva veterinara i vlasnika kućnih ljubimaca *: 92%
 * Studija izvedena na 42 psa sa lokalnim znacima PYOdermije ili Malassezia dermatitisa. Primena PYOclean® spreja dva puta dnevno kao jedini tretman tokom 3 nedelje.

Poreklo proizvoda: LDCA Castres, Francuska

* Slike proizvoda su informativnog karaktera.
** Za podatke o proizvodu, merodavan je opisni tekst istog.