Prijava / Registracija

Dermoscent ATOP 7 Spray+ - 75ml

Dodaj u korpu

2.390,00 RSD

Automatska dostava
Čekirajte ovu opciju i zatim odabrati vremenski period dostave ovog proizvoda proizvoda. Više informacija ovde.x

poručite telefonom
+ 381 (0)60 5111 250

Dermoscent ATOP 7 Spray+
Sprej za umirivanje, hidrataciju i regeneraciju kože pasa i mačaka

Umirujuća emulzija
Formuliran sa 100% prirodnim aktivnim sastojcima i fiziološkim pH, ATOP 7® sprej je umirujuća i hidratantna patentirana emulzija za nadraženu kožu ili kožu sklonu alergijama.

ATOP 7® sprej umiruje kožu životinje, podržavajući barijernu funkciju kože. Pomaže u obnavljanju hidrolipidnog filma i u borbi protiv preosetljivosti nadražene kože. Njegova submikronska tekstura (čestice između 0,1 i 0,4 µm) omogućava trenutnu apsorpciju na nivou epidermisa i održivu aktivnost tokom nekoliko sati. Zahvaljujući stvaranju zaštitnog filma, koji je nevidljiv i ne okluzivan, proizvod deluje kao «druga koža». ATOP 7® sprej je bez steroida, što omogućava moguću čestu upotrebu i optimalnu podnošljivost kože.

Uputstvo za upotrebu:
  • Protresite bočicu pre upotrebe. 
  • Po potrebi prskati direktno na kožu, jednom ili više puta dnevno.
  • Za mačke koje nerado prskaju, naneti proizvod uz pomoć pamučne podloge ili gaze.

Sastav:
ATOP 7® sprej sadrži biljna ulja konoplje i nima, bogata esencijalnim masnim kiselinama (Ō 3 i 6), esencijalno ulje cajputija i čajevca, kao i ekstrakt pupoljaka kapara i umirujući ekstrakt pirinča. ATOP 7® Sprai je sada obogaćen ekstraktom trske i Poria Cocos u kombinaciji sa PCA (prirodni faktor vlaženja kože) kako bi se povećala hidratantna i umirujuća efikasnost.

Saveti:
ATOP 7® sprej je siguran i bez ikakvih neželjenih efekata za životinje koje pate od svraba i kojima lečenje lekovima nije potrebno.
Idealno u slučajevima kada upotreba kortikosteroida nije izvodljiva ili komplementarna lokalnom lečenju steroidima, kako bi se izbegli štetni efekti steroida (stanjivanje kože, suvoća kože itd.).

Efikasnost:
Efikasnost ATOP 7® spreja utvrđena je multicentričnom kliničkom studijom sprovedenom pod veterinarskim nadzorom, na uzorku od 39 pasa i 8 mačaka koje pate od pruritičnog dermatitisa različitih težina. Primećeno je značajno poboljšanje na nekoliko kriterijuma.

Procenat promene između D 0 i D 28

Pas - Mačke
Svrab: -73% - Svrab: -81%
Crvenilo: -66% - Crvenilo: -64%
Zadebljanje kože: -69% - Zadebljanje kože: -57%
Abrazije: -73% - Abrazije: -75%
Gubitak kose: -47% - Gubitak kose: -39%
Površina lezije: -65% - Površina lezije: -62%

Poreklo proizvoda: LDCA Castres, Francuska

* Slike proizvoda su informativnog karaktera.
** Za podatke o proizvodu, merodavan je opisni tekst istog.