Prijava / Registracija

Apetit Walker, uslužno šetanje pasa Beograd
Telefon: 064/161-30-41

AKCIJA:

15% popusta na sve usluge za clanove Apetit kluba.

Dobro došli na kratku prezentaciju "Apetit Walkera", profesionalnog servisa za šetanje Vaših pasa na teritoriji Beograda.
Usled brzog tempa života, čestog odsustva i nedostatka vremena dešava se da Vašem ljubimcu ne posvetite uvek dovoljno pažnje, zanemarujući njegove potrebe. Vašem psu je potrebno mnogo više od kratkog odlaska u toalet i obavljanja osnovnih fizioloških potreba, čak i u situacijama kada najviše žurite ili ste iz bilo kog razloga sprečeni da mu posvetite vreme i pažnju.

Redovnom šetnjom omogućavate psu da na najbolji način potroši akumuliranu energiju. Ako je ne utroši u fizičkoj aktivnosti i šetnji, postoji mogućnost pojave destruktivnog ponašanja psa i anksioznosti što kasnije može izazvati i teže poremećaje u ponašanju.
Pored neophodnog trošenja energije kroz fizičku aktivnost, koja utiče na opšte fizičko stanje životinje, urednom šetnjom stimulišemo i adekvatnu socijalizaciju psa. Socijalizacija je posebno važna u razvoju mladih pasa kao i u sticanju neophodnog samopouzdanja. Nesocijalizovani psi često mogu biti plašljivi, stidljivi ili pak razdražljivi i agresivni. Svaku osobu, automobil ili zvuk, mogu smatrati kao opasnost.
Uzrok je najčešće nedostatak ili veoma slaba interakcija sa drugim životinjama, ljudima i okolinom.

Psi su radne, inteligentne životinje koje imaju potrebu kako za fizičkom, tako i za mentalnom stimulacijom, kao i za istraživanje okoline i sveta koji ih okružuje.
Redovnom šetnjom psa možete učiniti srećnijim, zdravijim i produžiti mu životni vek.

Mnogi stručnjaci se slažu sa činjenicom da se pored svih ostalih aktivnosti koje u toku dana provedete sa psom, preporučuje šetnja u trajanju od 30-45 min. koja se može obaviti jednom ili podeliti na dve manje šetnje u toku dana.
Ovo se međutim ne može uzeti kao pravilo, jer je radnim, sportskim ili psima sa viškom energije potrebno znatno više.
Zabluda je da psima koji žive u dvorištima ili otvorenom ograđenom prostoru nije potrebna šetnja. Usled nedostatka interakcije sa okolinom ovaj prostor može postati mesto na kome će se pas osećati dosadno i usamlljeno.

Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete priuštiti redovnu šetnju svom ljubimcu, tu smo mi!
"Apetit Walker" je servis vođen od strane ljubitelja pasa, koji će u dogovoreno vreme i na dogovorenom mestu, Vašem psu omogućiti neophodnu dozu fizičke i socijalne aktivnosti.
Činjenica da će se o Vašem ljubimcu brinuti dugogodišnji vlasnici pasa ili stažeri za kinološkog sudiju, inicira da nas pozovete i ukažete nam poverenje.

Prilkom uspostavljanja saradnje neophodno je potpisati ugovor sa osnovnim podacima i informacijama o psu. Uslov za potpisivanje ugovora je da je pas čipovan

U nastavku su prikazane cene uslužnog šetanja pasa koje mogu varirati od ugovorenog roka saradnje:

 

Trajanje šetnje

Redovna Cena

1h.

Rsd 500,00

Postanite deo tima